🫠V éře dynamických změn a narůstající komplexity byznysu přežijí jen ty firmy, co se dokáží transformovat do nové éry digitální znalostní ekonomiky a opustí jantarová paradigmata minulého tisíciletí. Spolehlivost, vytrvalost, resilience, odvaha se měnit a schopnost přizpůsobit se jsou nezbytné pilíře pro úspěšnou cestu k vyšší úrovni excelence každé organizace.

💡Nechme se inspirovat tím, že změna není jen o jednorázových rozhodnutích, ale o kontinuálním procesu rozkvětu organizace. Udržet si pevný krok směrem ku sdílenému cíli a spolutvoření napříč týmy a pevné zakotvení ve společné misi, vizi, strategii, taktice a milnících, které poskytují jasnou roadmapu ke splnění i náročných cílů jsou základem každé #transformace, která nikdy nedopadne bez čestných a odvážných lidí, kteří umí motivovat kolegy jít dál a být vzorem…

👺Většina lidí se bojí, strach máme všichni v genech, ale pokrok v historii vždy přinášeli ti odvážlivci, co přišli s dobrou odchylkou od průměrnosti. Deviace má smysl 😉. Degeneraci pak naopak způsobují lidé, co raději volí pštrosí taktiku, intrikaření a mluvení o problémech se bojí. Pokud nemluvíte, těžko můžete cokoliv vyřešit a natož budovat velmi dobrou organizaci.

#Změna není jen o jednorázových rozhodnutích; je to proces, který vyžaduje pevnou vůli a vytrvalost. Musíte mít jasně stanovené priority a systematicky pracovat na dosažení cílů. Denní, týdenní, měsíční a roční milníky pak poskytují #roadmap, která pomáhá udržet kurz, sladit týmy a měřit pokrok.

❗Je nezbytné vždy a všude neustále kultivovat firemní kulturu nejlépe tu  svobody & odpovědnosti, a to bez jakýchkoli výmluv. Jsem přesvědčen, že upřímná komunikace, sladění kolem sdílených cílů a transparentnost bez alibismu jsou klíčem k úspěchu v každé fázi transformace všech organizací. Pouze tak můžete zajistit, že každý člen organizace je plně zapojen a má prostor pro přispění k vašemu společnému cíli včetně vnitřní motivace.

✌️Vím, že každý jednotlivec v organizaci má obrovský potenciál přispět svým dílem ke společnému úspěchu, a to zároveň a jen s dobrou pozitivní vnitřní motivací.

❣️Bariéry na cestě nejsou překážkami, ale příležitostmi k posilování resilience a zdokonalení. S důvěrou v lidi a efektivní týmy a s odhodláním dodržovat hodnoty, je možné úspěšně procést každým  procesem změny a přinášet  pozitivní změny a to nejen pro organizaci, ale i pro region, kde firma působí.

🍀Jsem hrdý na to, že jsem součástí inspirativního týmu, který odvážně směřuje k lepší budoucnosti: OrgVia.

⚜️ČR byznys potřebuje více odvážných lídrů, kteří se nezaleknou i kritických změn a pokroku.

______

Znáte nějakého takového lídra osobně?

Díky 🙏 všem, co pomáhají transformovat ČR na 🎯 vitální Česko.