Hlavním účelem projektu ekosystému Eira Teamware bylo vyvinout přizpůsobitelný podnikový systém pro spolupráci malých a středních podniků s čistou, servisní, silně zabezpečenou a výkonnou architekturou včetně pokročilé bezpečnosti. Eira je zároveň otevřená platforma pro další rozšíření a vývoj vlastních aplikací na míru. Hlavními funkčními oblastmi jsou řízení životního cyklu dokumentů, řízení pracovních postupů událostí a úkolů, vztahy subjektů a registr zdrojů (technické parametry reálných aktiv a lidských kapacit) s geoprostorovou podporou v 2D a 3D uvnitř jednoho integrovaného systému. Původně hlavními cílovými obchodními segmenty byla správa majetku, nemovitostí, infrastruktury a správa zařízení a jeho servis s podporou procesů napříč celou společností i včetně byznys partnerů. Nyní Eira může sloužit jako platforma pro spolupráci ve všech typech společností. Cílem je integrovat všechny provozní procesy od návrhu, prodeje, výroby, údržby, servisu a zákaznické podpory do bezproblémového ekosystému a dramaticky snížit počet rozsypaných neintegrovaných aplikací, které jinak firmy používají. Eira snižuje řádově ve firmách počet datových ostrovů, snižuje provozní náklady o 1/5 a minimalizuje externí rizikovou integraci, šetří lidem čas a nervy a umožňuje i kvanta záznamů uspořádat v kontextu. Architektura Eiry má tyto hlavní vrstvy:

  1. CORE (struktura organizace a týmové struktury a záznamů zabezpečení, správa, oznámení, stavové motory, správa kontextu, vyhledávání pomocí fulltextové podpory, filtrování, reportování, přizpůsobitelné týmové panely a navigátory záznamů, diskuze, historie, ).
  2. Aplikační domény jako: Předměty, Dokumenty, Management, Zdroje, Geospatial
  3. Vlastní aplikace na míru
  4. Micro-aplikace na týmovém portále

Integrovaný ekosystém pro spolupráci lidí v reálném světě.

EIRA je řešení pro řešení správy majetku, efektivní týmovou spolupráci a optimální provozního řízení chodu firem. Pomáhá společnostem uspět v konkurenčním prostředí, kde rozhoduje kvalitní informační zázemí a jasná pravidla komunikace. Nečekejte od Eiry jen další software, který řeší oddělené oblasti na datových ostrovech. Eira přináší integrované řešení pro procesní řízení činností a podporu technické správy majetku a management činností v týmech. Zpřehlední Vám práci s dokumenty a informacemi o lidech i firmách. Buďte napřed a zvládněte svou práci s nadhledem.

Eira je ekosystém, který z chaosu dělá organizované prostředí s jasnými pravidly pro spolupráci. Umožňuje tak snížit operativu na polovic a soustředit se v týmu na dosažení výsledků. Díky Eiře ušetříte pětinu času všem a můžete jí věnovat důležitějším věcem než neustálému hledání spolehlivých informací.

Potřebujete mít neustále aktuální informace a neztratit se v kvantech dokumentů? Chcete komunikovat s kolegy efektivně, vzájemně sdílet práci a nechat se upozorňovat na to podstatné, co se kolem vás děje?
Eira, jako pomocník s každodenním řízením chodu firmy, Vám umožní soustředit se na primární byznys a přináší významné úspory při práci s dokumenty, informacemi o majetku a vztazích lidí a firem. Navíc za zlomek ceny oproti konkurenčním řešením, která pokrývají pouze dílčí nespojité oblasti.

Všechny podstatné informace co týmy potřebují na jednom místě!
Primárním cílem firem je efektivní provoz společností a správa majetku, technických a lidských kapacit. Pro tyto účely EIRA obsahuje především aplikační řešení pro řízení pracovních činností (M) a správu zdrojů (R). Díky těsnému propojení s ostatními částmi řešení pro řízení dokumentů (D) a aktuálním přehledu o vztazích lidí a firem (S) s podporovou geoprostorové inteligence (G) a mapování 2D&3D přináší unikátní řešení, které nabízí velmi atraktivní funkce pro široké spektrum zákazníků. Odpovědí na tyto potřeby moderních týmů je kvalitní nástroj pro zvládnutí každodenních operativních činností. Prémiovou vlastností pro správce majetku je přehledný pasport technických zdrojů. Je určený pro výrobní a průmyslové podniky, správce velkých areálů a technologických celků, kteří chtějí mít perfektní
přehled nad svým majetkem.

Pasport v Eiře vám umožní mít aktuální přehled o technických detailech infrastruktury. Od správy nemovitostí v území, přes budovy a technologické celky, až po detaily o místnostech, zařízeních, jejich umístění nebo souvisejících osobách a dokumentech. Vše si propojíte do souvislostí, ve kterých hledáte jako ve Vašem oblíbeném internetovém vyhledávači i s podporou fulltextu. Ihned dohledáte, kdo je správce, která firma realizovala opravu nebo získáte rychlý soupis majetku v místnostech na patře.

Vyberte si, se kterými pracovními skupinami/týmy chcete sdílet vaše informace a kterým lidem v jaké pozici udělíte možnost data upravovat. Eira je připravena na týmovou spolupráci s možností schvalování a kontroly kvality odváděné práce.
Řešení ekosystému Eira přináší díky integraci 2D projektové dokumentace (CAD), mapových podkladů (GIS) a 3D modelů budov (BIM)
jedinečnou konkurenční výhodu. Umožňuje uživatelům získat rychlý přehled nad spravovaným nemovitým i movitým majetkem v souvislostech a to v jednotném webovém prostředí.

EIRA je perfektní centrální místo pravdy validované lidmi. Namíchejte si na svém Eira portále klíčové „mikroaplikace“, které
vám budou ze všech systémů podniku ukazovat právě to, co potřebujete. Centrálně spravované informace o veškerém dění a majetku propojeném v souvislostech Vám umožní dělat rychlá a plně informovaná rozhodnutí vyplývající z relevantních dat.

V kontextu, zabezpečeně a podle pravidel.

Produktové stránky www.eira.com, týmový ekosystém je dostupný na https://eira.com